greek


Το δικηγορικό γραφείο «Κομνηνός», βρίσκετε στην καρδιά της επιχειρηματικής ζώνης της περιοχής Houghton, και προσφέρει νομικές υπηρεσίες ευρείας κλίμακας σε ιδιώτες καθώς επίσης και επιχειρήσεις.Η εταιρεία διοικείται από τον αρκετά δυναμικό και αφιερωμένο – χρόνια τώρα – στο επάγγελμα Γιάννη Κομνηνό.Δεξί του χέρι στην θέση της βοηθού νομικών υποθέσεων και διαχείρισης γραφείου, είναι η Εύη Μηχαλοπούλου η οποία είναι γνώστης της Ελληνικής γλώσσας.Στόχο τους έχουν την διαρκή παροχή υψηλής ποιότητας νομικών συμβουλών και τεχνογνωσίας στους πελάτες τους.Ο Γιάννης Κομνηνός, τελείωσε τις σπουδές του ως δικηγόρος το 1998 και από τότε μέχρι σήμερα κατάφερε (μέσω των διαφόρων γραφείων στα οποία εργάστηκε) να αποχτήσει αρκετά μεγάλη γνώση και εμπειρία στον νομικό χώρο.

Βασικό «πιστεύω» της εταιρείας είναι η συνεχή επικοινωνία με τον κάθε πελάτη μας. Αυτή η πρακτική αποτελεί και μια από τις βασικές λεπτομέρειες των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της τεχνολογίας του σήμερα, η εταιρεία μας διατηρεί ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας με τον κάθε της πελάτη, στέλνοντας ενημερωτικά δελτία (σε ηλεκτρονική μορφή και σε τακτά χρονικά διαστήματα) περί αλλαγών σε νόμους ή νομικά πλαίσια και διατάξεις που ενδιαφέρουν.
Οι πληροφορίες των δελτίων αυτών, επιλέγονται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντα του κάθε πελάτη.

Το δικηγορικό γραφείο «Κομνηνός» επιδιώκει να καταφέρει στο άμεσο μέλλον να αποτελεί την ποιο δυναμική και ευέλικτη νομική εταιρεία στην Νότια Αφρική, μέσω της συνεχής μας επένδυσης χρόνου και χρήματος στους τομείς της διαχείρισης νομικών γνώσεων, επεξεργασίας και καταχώρισης πληροφοριών και γενικότερα μέσω της δημιουργίας ενός νεοτεριστικού κλίματος επαγγελματισμού και συνεργασίας μεταξύ των συνεργατών μας με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατό ποιο άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σχεδιάζοντας πακέτα υπηρεσιών στα μέτρα του κάθε πελάτη, ενώ ταυτοχρόνως εξηγώντας την κάθε περίπτωση / υπόθεση ξεχωριστά στον πελάτη μας, με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, μπορούμε να απλοποιούμε και τις ποιό σύνθετες καταστάσεις.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω και όχι του κάθε χαρακτηριστικού μας ξεχωριστά, μας κάνει το δικηγορικό γραφείο «Κομνηνός» αυτό που είναι σήμερα, αυτό που είμαστε ως επαγγελματίες και αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζει να αποτελούμε στον χώρο.

Στην λίστα των υπηρεσιών που προσφέρουμε θα βρει κανείς τα ακόλουθα:

 1. Εισπράξεις κεφαλαίων ως πληρεξούσιοι,
 2. Πληροφορίες επί εταιρειών και σύσταση εταιρειών,
 3. Δραστηριότητες στον χώρο του λιανικού, χονδρικού και επιχειρηματικού τομέα,
 4. Έλεγχο ιστορικού πίστωσης και φερεγγυότητας στην αγορά,
 5. Υποθέσεις ποινικού δικαίου,
 6. Λύσεις διάφορων διαφωνιών όποιας φύσεως,
 7. Θέματα εργασιακά,
 8. Θέματα Franchising (υποκαταστήματα που ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων),
 9. Θέματα μετανάστευσης (ή μετοικεσίας),
 10. Υποθέσεις χρεοκοπίας,
 11. Θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας,
 12. Θέματα εργοδοσίας και εργοληψίας σε σχέση με το απαραίτητο προσωπικό,
 13. Υποθέσεις γάμων ή διαζυγίων,
 14. Υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων,
 15. Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων,
 16. Διαχείριση λογαριασμών Trust,
 17. Διαθήκες και υποθέσεις περιουσιακών στοιχείων.
Η όλη φιλοσοφία μας πίσω από κάθε μας κίνηση, μετουσιώνετε σε τρεις έννοιες:

Επικοινωνία, Υπευθυνότητα, Ειλικρίνεια

Οι νομικές υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, τώρα και στην Ελλάδα! Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι καταφέραμε συνεργασία με την εταιρεία.

John Tripidakis & Associates – Ελλάδα

Ανδρέας Νεοκλέους και εταιρία – Κύπρος

Είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Τα κεντρικά της γραφεία είναι στη Λεμεσό. Έχουν γραφεία στις κατωτέρας χώρες:-

 • Κύπρο
 • Μόσχα
 • Βρυξέλλες
 • Βουδαπέστη
 • Κίεβο
 • Πράγα

Τους τομείς της πρακτικής, περιλαμβάνουν:-

 1. Ναυαρχείων & Ναυτιλία
 2. Τραπεζικά θέματα & οικονομικά
 3. Εταιρική & Εμπορική
 4. E εμπόριο
 5. Το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 6. Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 7. Διαφορές & Διαιτησίας
 8. Ακίνητη περιουσία
 9. Φορολογικό Δίκαιο & διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Δικηγόροι Λαών, Αμβέρσα – Βέλγιο

Κάνουν εργασίες για εθνικές και διεθνείς εταιρείες, μεσαίες ή μεγάλες, που ανήκουν σε ιδιώτες ή είναι στη λίστα στο χρηματιστήριο. Οι Δικηγόροι Λαών ανά πάσα στιγμή θα εξασφαλίσουν ανταγωνιστικές και διαφανής χρεώσεις.

Η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να αλληλεπιδράσουν με εσάς ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Γρήγορα αλλά με σοβαρότητα. Είναι ικανοί και προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα. Είναι αναμειγνυόμενοι αλλά ανεξάρτητη. Κρίσιμη και άμεση.Έτσι ώστε να μπορείτε να ασκείται τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σας με τις νομικές γνώσεις που χρειάζονται.

Οι δικηγόροι Λαών είναι μέλος της Iurope, μια ευρωπαϊκή συμμαχία (μια «ΕΟΟΣ»: ενός ευρωπαϊκού ομίλου οικονομικού σκοπού) των ανεξάρτητων νομικών εταιρειών:-

 • Βέλγιο: Δικηγόροι Λαον
 • Γερμανία: Cornelius, Bartenbach, Haesemann & Partner
 •  Γαλλία: Savin: Martinet Associés
 • Οι Κάτω Χώρες: Van Iersel Luchtman
 • Ισπανία / Πορτογαλία: Jausas
 •  Ιταλία: Φράνκο Baudino e Αν.

Εκτός από το IUROPE, το ευρωπαϊκό δίκτυο στο οποίο ανήκουν οι Δικηγόροι Λαών, έχουν επίσης ένα ποσό προνομιακές εταιρίες εκτός της Ευρώπης. Νομικές επιχειρήσεις που εργάζονται με τον ίδιο τρόπο και μοιράζονται ένα παρόμοιο όραμα.Πρόκειται για δικηγόρους που γνωρίζουν καλά το εταιρικό και εμπορικό δίκαιο και οι οποίοι είναι φοβεροί στη δική τους ιδιότητα. Αυτή η τοπική τεχνογνωσία, έχει μεγάλη αξία, όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση στο εξωτερικό.

Οι Δικηγόροι Λαών έχουν τις ακόλουθες προνομιακές εταιρείες:-

 1. ΗΠΑ - Holland Knight
 2. Βραζιλία - Höfling Thomazinho Avocacia
 3. Νότια Αφρική - Comninos Inc Attorneys / www.comninosattorneys.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους δικηγόρους Κομνηνός [comninos].

a centre of [excellence]


testimonials

contact information

Address:

Vdara Sandhurst 41 Rivonia Road,
Sandhurst, 2196,
PO Box 783596,
Sandton, Gauteng,
2146

Tel: +27 11 028 8028

info@comninosattorneys.comfollow us